Anmod om redigeringsadgang
Denne fil kan ikke åbnes, da JavaScript ikke er aktiveret i din browser. Aktivér JavaScript, og genindlæs filen.

Vragenlijst Tinnitus-RESET Traject
Binnen de Pijn Reset Methode worden verschillende aandoeningen behandeld die veroorzaakt worden door TRIGGERPOINTS waaronder: Tinnitus. Deze komt vaak in combinatie voor met pijnklachten en symptomen in de nek, schouders, hals, kaken (tandenknarsen) enzovoort.

Deze vragenlijst is geschikt om na te gaan of het Tinnitus RESET programma, wat is ontwikkeld door Martin Springvloed en Niels Hoogenstrijd, iets voor jou kan betekenen.

Tinnitus, het piepen, suizen of brommen in je oor terwijl jij de enige bent die dit hoort,  is een fenomeen dat ook wel fantoomgeluid genoemd wordt. Vaak wordt gezegd dat hier niks meer aan toe doen is. Je moet er maar mee leren leven…

Zo’n uitspraak geeft geen goede moed, maar blijf positief! Op dit moment wordt er veel onderzoek gedaan naar tinnitus en er blijken meerdere vormen te bestaan. Dat betekent ook dat er meerdere oplossingen zijn.

Bij deze test ontvang je, indien gewenst, persoonlijk advies en meer inzicht over de mogelijke oorzaak van jouw tinnitus en/of andere klachten.

Antwoord op de 10 vragen hieronder. Kies voor elke vraag het meest geschikte antwoord. Elke vraag kan gescoord worden met 5, 3 of 0 punten. De maximaal behaalde score is 50 punten.

U ontvangt een mail met de totaalscore, kijk dan onder de vragenlijst voor de uitleg van uw resultaten.
* Spørgsmålet er obligatorisk
Mailadresse *
Din mailadresse
Næste
Side 1 af 2
Ryd formular
Indsend aldrig adgangskoder via Google Analyse.
Dette indhold er hverken oprettet eller godkendt af Google. Rapportér misbrug - Servicevilkår - Privatlivspolitik